Barcelona Chocolate Tours desperta la curiositat d’alguns mitjans de comunicació, com el diari El Periódico. Una periodista ens va trocar fa unes setmanes I va preguntar: podeu explicar-me què significa el nom de la vostra empresa, Barcelona Chocolate Tours? I jo li vaig dir: bé, és molt senzill. Fer un cop d’ull a la Ciutat de Barcelona al llarg d’un tour a peu, i de pas visitar diferents pastisseries i xocolateries, prendre’s un descans, sentar-se i tastar diferents creacions de xocolata. Una manera molt senzilla I molt dolza de visitar la nostra ciutat mediterrània.

El nostre lema sempre ha sigut: tastar, aprendre I divertir-se al llargg de gairebé 6 anys, i encara seguim compromisos amb el nostre projecte.

 

Chocolate “Tours”

“Barcelona Chocolate Tours organitza delicioses rutes. Camines i menges per igual…”

OnBarcelona, ElPeriodico de Cataluña

Al llarg del nostre tour de xocolata amb els nostres clients d’Alemanya, l’Anissa i l’Alex, ells van ser els protagonistes de l’article aparegut en El Periódico. Vàrem començar el tour de la xocolata a la Ciutat Vella al Museu de la Xocolata de Barcelona. Vàrem fer una introducció sobre el origens del cacau, com es produeix la xocolata avui, i les relacions entre Barcelona i la xocolata.

Al mateix temps, vàrem fer al Museu una mena d’introducció, com tastar diferents rajoles de xocolata amb diferents percentatges de cacau. Desprès, visitem la primera xocolateria, La Xocolateria, d’Oriol Balaguer. Amb els nostres clients, l’Anissa I l’Alex, tastem diferents bombons, de la col·lecció Habas del Cacao, creada per Oriol Balaguer. Provem de descobrir què hi ha a dintre de cada xocolata, fruites, sabors I també el percentatge de cacau. Sempre acompanyem la degustació de xocolata amb aigua, amb l’objectiu de netejar el nostre paladar i estar preparats per tastar la següent xocolata. Una vegada acabem aquí, visitem una segona botiga a Ciutat Vella i repetim el procediment, però amb diferents tipus de xocolates i en menys quantitat. Acabem aquest tour privat per Ciutat Vella a una botiga molt renombrada, on tastem el pastís de xocolata que va guanyar el premi al millor pastís de xocolata del món l’any 2005. Tenint en compte que els nostres clients van reservar la modalitat de tour privat, l’hem personalitzat per ells I hem organitzat un moment especial per l’Alex, perquè avui és el seu aniversari. Amb xocolata, xampany I bones vibracions finalitza el nostre tour especial de xocolata per l’Anissa I l’Alex. La nostra periodista I els nostres fotògrafs també han gaudit d’aquest tour de xocolata. No tan sols han obtingut una valuosa informació per el següent article, sinó que també han tastat algunes xocolates i han begut una copa de xampany. Salut!!!!