Fa tres anys, el 2015, jo anava buscant nous canals de venda amb l’objectiu de millorar la nostra comunicació. Una nit, estava pensant en això. Prenia cafè amb la meva mare I ella havia obert la televisió per veure TV3. El programa va atreure la meva atenció, perquè estava presentant a gent que havia creat la seva pròpia empresa al llarg d’aquests últims anys. El periodista, Oriol, es va posar en contacte amb nosaltres, I el meu projecte el va interessar moltíssim des del mateix inici de la nostra conversa. Desprès, em va convidar a enviar-li la meva breu historia empresarial amb Barcelona Chocolate Tours. Finalment, em va convidar al programa de televisió. No podia creure-ho. Anava a sortir a la televisió per primera vegada en la meva vida. Llavors, vaig demanar a un dels meus proveïdors, el senyor Joan Llobet, de Godiva Barcelona, que m’acompanyés, i es va sentir molt complagut de fer-ho. Descobreix més sobre nosaltres al següent vídeo. Que ho passi bé!